Månadsmöte 7/7 2015

Stor uppslutning idag: 34 personer har slutit upp.

Dagens månadsmöte har fokus på Motorsportens dag som går av stapeln nästa torsdag den 16/7 mellan kl. 12.00 – 18.00 på Kattvikskajen.

Styrelsen ”tog” semester och hade ingen mötet i går men vi kan rapportera att det inte inkommit några nya medlemmar och vi har i dagsläget inte något färdigställt ekonomiskt resultat från Vedasprinten som sammanfattningsvis var lyckat och alla tävlande kom i mål.

Den senaste nyheten inom rally kommer ifrån SM i Sundsvall, rallysprint där det gick mycket bra för Tomas Bergman och Torsten samt Patrik Åkermen och Lasse Grip där båda ekipagen gick till final.

Motorsportens Dag 2015

Paulin och Tomas berättade om helhetsdragen för årets MSD. Banan är längre i år och med tidtagning. Depån kommer vara i anslutning till utställningsområdet för att det ska bli lättare för publik/besökande att gå in i depån. Hasse Persson kommer även i år att vara speaker. Vi kommer erbjuda publiken att köpa en plats för att få sitta bredvid i en rallybil. (Inte lottning som det var förra året). Det är först till kvarn som gäller. Gokartbanan lånar ut overaller men det kommer troligtvis inte att räcka så vi vill att alla förare tar med sig extra.

PROGRAM för Motorsportens dag ser ut enligt följande:

Kl 12.00 Området öppnar
Kl 13.00 Glada Hudiksprinten heat 1
Kl 14.10 Drifting
Kl 14.30 Tvåhjulsåkning med bil
Kl 14.45 Uppstarter i utställningsområdet
Kl 15.00 Glad Hudiksprinten heat 2
Kl 16.10 Drifting
Kl 16.30 Tvåhjulsåkning med bil
Kl 16.45 Uppstarter i utställningsområdet
Kl 17.00 Glada Hudiksprinten heat 3
Kl 18.00 Området stänger

Alla utställare ska vara klara senast kl. 11.00.

Samling vid scenen för alla deltagare, funktionärer, utställare m.m. kl. 11.30 då vi går igenom rutiner för dagen och delare ut matbiljetter.

Linn Söderström tillsammans med Njutångers damlag (fotboll) håller i barnaktiviteterna under dagen. Det kommer finnas ansiktsmålning, fiskedam och andra aktiviteter som de planerat.

Onsdag eftermiddag/kväll kommer läktaren att byggas på Kattvikskajen. Nu bestämdes det att de som anmält sig frivilligt (Roger O, Berndt S, Nisse, Göran W, Jonas, Fredrik Björk, Christian, Rolf) att bygga läktare ska vara på plats kl. 15.00.

Christian Hådell är på plats på klubben onsdagkväll kl. 18.00 (+ Åsa, Paulin) för att lasta en lastbil på med allt material som vi ska ha med oss från Klubblokalen ner till Kattvikskajen. Dra igång kyl och frys på klubben redan på onsdag kväll så att de är kalla när de kommer ner till kajen på torsdag). Den lastbilen går ner till kajen på torsdag morgon för avlastning.

Fredrik Björk lämnar av 25 st höbalar på sprintbanan för utplacering. 3 lastbilar med gruslass sponsras av Råsjö.

Vi behöver fler funktionärer (bl.a. några som sköter de radiostyrda bilarna, vägvakter)

Vi träffas nästa tisdag igen för ett sista möte.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s